Monday, April 27, 2009

Outstation...Oh Outstation....





Hari ni 27/04/2009 aku akan pgi attend course Filing & Record @ Kuantan Pahang..hehe..ada kena mengena ke dgn aku???ntahlah dah disuruh wakilkan,pgi aje lah...ok jgk,coxthis year still x de kursus lagi.. next 2 week plk kena gi Sabah...bosannyer time dah ada anak nie mcm x excited je nak outstation,sb nnt rindu sangat dgn Putera kesayangan ku itusssssss.......sape lg klu bukan Danish,pg tadi pun dah tunjuk tanda2 nak demam....huhu nak buat camne dah terpaksa,keje kena lah keje kan....
So,pukul 3.00pm karang naik kenderaan pejabat ke KLIA, flight schedule on 5.45pm...hmmmmm itupun klu x delay,klu delay terpaksalah tgg ye dek non!!!Stay kat Hotel Rasmi BTP....hahahaha..maklumlah semenjak isu penjimatan nie susah tol nak stay hotel...x pelah ok jgk,dpt kenal dgn staff2 BTPN....klu nak suruh pgi sendiri kirim salamla jawapnyer...hikhik...Apa yg menarik kat sana yer????emmmm.....tgg jelah best friend aku bwk gi jejalan,klu tak gi jejalan sendiri naik teksi la...........huhu

2 comments:

Leen said...

Yeee mesti tak sukakan jauh dr ank..hurmmm go k.lea go k.lea!!!

mia fichita said...

visit us for a variety of branded baby gears and accessories, hi-end strollers, exclusive toys...

www.miafichitastore.blogspot.com

thanks!