Friday, June 5, 2009

Aku dan Dirinya....(ape aku merepek nie???)

Sudah hampir sepurnama aku tidak mencoretkan ape2 pun kat blog aku nie...ada beberapa sebab yg menjadi sebab,sebab aper aku dah lama x memblogging,hehehe..:-

  • Aku bz ckit melayan facebook, travel package website (sb nak gi holiday after dpt duit EPF)huhu dan website yg menjual rumah2 yg terpakai (aku plan nak bli rumah la...)
  • Seminggu anak aku ditempatkan di nursery kat opis nie,sb my mother in law blk kampung. so asyik turun bwh melayan si kechik tu jelah...
  • Maleh...itu yg sebenarnyer guek MALAS!!!

Walaubagaimanapun hari ni aku gagahkan jgk waktu & kemalehan aku untuk coretkan ckit k...actually aku tgh tgg org belikan aku makanan drpd td aku pesan KFC, tak sampai2 lagi..bila aku fon ckp on the way,bayangkan drpd pukul 12.30pm tadi sampai laa ni pkol 2.30pm dari OU ke bkt kiara x sampai lagi...huh!!aku laporlah....sempat jgk la td bwk anak aku naik atas main dgn dier, now he's slept already..cian dier penat gamaknyer tuh..

wajah anakku yg kepenatan...ntah aper dier buat la tu..

1 comment:

Leen said...

Awat background itam tulisan pun itam...tak nmpk aper2